Voor deze site wordt de Flash Player versie 8 aanbevolen Als u denkt dat u die wel geïnstalleerd heeft, klik dan hier of installeer de flashplayer en druk op refresh.

 

Belga SINT
Belga bestaat uit  2 verpakkingslijnen: Belga en Belga de Luxe. Onder  Belga vallen producten zoals strooigoed, pietjespret, sint reuze puntzak.  Allemaal producten met heerlijke  sinterklaaslekkernijen zoals schuimpjes, pepermoten, chocolade letters , taai taai en nog veel meer lekker snoepgoed. Het strooigoed is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgrootten zoals 3 kg, 1 kg en 350 gram.  Ook is Belga-strooigoed verkrijgbaar in uitdeelzakjes.
Onder Belga de Luxe vallen de iets luxere varianten. Denk hierbij aan de Belga de Luxe schoenzetdoos. Deze doos is gevuld met allerlei heerlijke sinterklaas lekkernijen waarmee Sint veel schoenen kan vullen. Ideaal en erg gemakkelijk dus! Ook heeft Belga de luxe leuke mixzakjes zoals de Dicht Piet en de Surprise Piet. De Belga de Luxe Dicht Piet bevat een PEZ-dispenser en lekker sinterklaassnoep. De Belga de Luxe Surprise Piet bevat een Topps Pushpop en andere lekkernijen.